Круглий стіл  з питань виконання Комплексної програми соціальної підтримки учасників бойових дій

Круглий стіл  з питань виконання Комплексної програми соціальної підтримки учасників бойових дій

2019-07-30T10:20:25+03:00 29.07.2019|

У департаменті соціальної політики Луцької міської ради відбувся круглий стіл з питань виконання Комплексної програми соціальної підтримки учасників бойових дій, бійців-добровольців, членів їх- сімей, а також сімей загиблих(померлих)військовослужбовців, які зареєстровані в м.Луцьку.

У його роботі взяли  участь  заступник міського гололови Костянтин Петрочук,керівники зацікавлених органів міської виконавчої влади та ветеранські організації учасників АТО.

Заступником начальника департаменту соціальної політики міської ради Тетяною Янчук було озвучено інформацію щодо виконання розділу програми,   які стосуються охорони здоров’я.

В м.Луцьку   на 2018-2020 роки передбачено всього 1138,7 тисяч грн. на безкоштовне медикаментозне лікування при наданні амбулаторної, стаціонарної та стоматологічної допомоги в комунальних закладах  міста учасників бойових дій, бійців-добровольців, які брали або на даний час беруть участь в АТО на сході країни, членів їх сімей, а також сімей загиблих(померлих)військовослужбовців, які зареєстровані в місті -867,1 тис.грн. Для забезпечення функціонування в КП «Луцький центр первинної медичної допомоги» реабілітаційного відділення для демобілізованих військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції -271,6 тис.грн