Конференція Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020

Конференція Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020

2019-06-27T10:33:59+03:00 27.06.2019|

У місті Гродно(Республіка Білорусь) відбулася  щорічна конференція Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 на тему: «Пункт призначення: ЗДОРОВ’Я:У прагненні до транскордонного добробуту». Прийняли участь представники галузі охорони здоров’я міста Луцька: Князькова Тетяна Василівна, завідувач інформаційно-аналітичним відділом управління охорони здоров’я Луцької міської ради, Лєщинська Оксана Петрівна, директор комунального підприємства «Луцька міська дитяча поліклініка» та Кеда Наталія Михайлівна, заступник директора з медичної частини комунального підприємства «Луцька міська дитяча поліклініка».

Метою конференції було представити поточний стан реалізації Програми, обмін досвідом та зустріч з представниками  конференції. У цьому році робота конференції була зосереджена на співпраці у галузі охорони здоров’я та популяризації здорового способу життя. Ці основні теми були обговорені під час двох панельних дискусій за участю бенефіціарів діючих  проектів.

Що означає вести здоровий спосіб життя? Що робити, щоб запобігти захворюванням? Відповіді на ці та багато інших запитань ми знайшли коли завітали у «Медичне містечко». Воно було відкрите для громадськості у рамках заходу перед Гродненським драматичним театром,  де можна було отримати консультації лікарів та дізнатися про краще піклування про себе.