Участь у конференції “Життя після автономізації” у Києві

Участь у конференції “Життя після автономізації” у Києві

2018-10-31T16:25:17+02:00 30.10.2018|

29 жовтня 2018 року юрист управління охорони здоров’я Луцької міської ради Тетяна Тарасюк та директор комунального підприємства «Луцький центр первинної  медичної допомоги» Тетяна Трач прийняли участь у конференції «Життя після автономізації», яка відбулась у м.Київ. Це – підсумкова конференція за проектом «Експертна підтримка автономізації медичних закладів первинного рівня в рамках медреформи», що тривав із січня по жовтень 2018 року за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Експерти з права та управління ГО «Агенція змін «Перспектива» та партнери проекту представили результати своєї роботи з 5-ма ЦПМСД (з Рівного та Краматорська), які пройшли конкурсний відбір та стали учасниками проекту.

Учасники конференції ознайомились з позитивним досвідом закладів первинної медицини, які уклали договір з Національною службою здоров’я України.

На конференції обговорювались питання оплати праці, моделювання системи мотивації праці працівників комунальних некомерційних підприємств, які увійшли в реформу галузі охорони здоров’я та функціонують у нових умовах.