ПОВІДОМЛЕННЯ ДЛЯ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ, ЯКІ ЗДІЙСНЮЮТЬ РОЗДРІБНУ ТОРГІВЛЮ ЛІКАРСЬКИМИ ЗАСОБАМИ ЩОДО РЕАЛІЗАЦІЇ УРЯДОВОЇ ПРОГРАМИ «ДОСТУПНІ ЛІКИ»

ПОВІДОМЛЕННЯ ДЛЯ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ, ЯКІ ЗДІЙСНЮЮТЬ РОЗДРІБНУ ТОРГІВЛЮ ЛІКАРСЬКИМИ ЗАСОБАМИ ЩОДО РЕАЛІЗАЦІЇ УРЯДОВОЇ ПРОГРАМИ «ДОСТУПНІ ЛІКИ»

2018-09-06T09:15:31+03:00 05.09.2018|

Управління охорони здоров’я Луцької міської ради повідомляє, що у зв’язку з реорганізацією комунальних закладів охорони здоров’я міста в комунальні некомерційні підприємства, змінено статус закладів згідно бюджетного законодавства України з розпорядників коштів в одержувачів фінансової допомоги.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України  від 17.03.2017 №152  «Про забезпечення доступності лікарських засобів», повне або часткове відшкодування лікарських засобів за урядовою програмою «Доступні ліки» здійснюється на підставі договорів, укладених суб’єктами  господарювання, які провадять господарську діяльність, пов’язану з роздрібною торгівлею лікарськими засобами лише з розпорядниками бюджетних коштів.

Управління охорони здоров’я Луцької міської ради визначене розпорядником бюджетних коштів відносно  комунальних закладів охорони здоров’я міста Луцька.

У зв’язку з вищезазначеним,  повідомляємо про намір укласти договори про відшкодування витрат, понесених у зв’язку з відпуском лікарських засобів, вартість яких повністю або частково відшкодовується за рецептами лікарів закладів охорони здоров’я міста Луцька з суб’єктами господарювання, які провадять господарську діяльність, пов’язану з роздрібною торгівлею лікарськими засобами.

Заяви просимо подавати письмово у довільній формі із зазначенням пропозицій щодо місцезнаходження аптечних закладів та пунктів, які відпускатимуть лікарські засоби за пільговими рецептами.

Заяви приймаються за адресою: м.Луцьк, пр-т Волі 1а, Управління охорони здоров’я Луцької міської ради, довідки за телефоном: 72 20 46, 724 443.

 

Увага! Договори про відшкодування укладатимуться в обсязі та межах виділених бюджетних коштів на 2018 рік.

 

 

Управління охорони здоров’я Луцької міської ради