Серпнева конференція педагогічних працівників міста Луцьк

Серпнева конференція педагогічних працівників міста Луцьк

2018-08-30T17:03:45+03:00 29.08.2018|

29 серпня у приміщенні актового залу Луцького НВК №9 відбулася серпнева конференція педагогів міста, де обговорювались питання про  підсумки роботи освіти міста Луцька у 2017-2018 навчальному році та основні завдання на 2018-2019 навчальний рік. На конференцію був запрошений начальник управління охорони здоров’я Луцької міської ради Микола Якимчук, який у своєму виступі проінформував про ситуацію  медичного забезпечення школярів у загальноосвітніх закладах міста про їх стан здоров’я, структуру захворюваності, розподілу за групами  здоров’я та фізичним розвитком, а також про розподіл на фізкультурні групи з урахуванням індексу Руф’є.

Він наголосив, що для того щоб виховати школяра як громадянина патріота необхідна сумісна робота батьків, вчителів та медичних працівників.

Микола Якимчук подякував керівникам ЗОШ за проведені косметичні ремонти медичних кабінетів та забезпеченням відповідним оснащенням. Також повідомив, що існує проблема у забезпеченні медичними працівниками у ряді шкіл. На закінчення свого виступу начальник управління привітав усіх присутніх з наступаючим Днем знань та побажав успіхів та натхнення на весь навчальний рік.

Інформація додається:

Інформація про стан медичного оздоровлення

 

Управління охорони здоров’я Луцької міської ради